Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Echipament epilare Symphony Comfort Ice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Cod produs
comfortice
Out Of stock
Descriere
Desi exista numeroase metode de a indeparta parul nedorit, foarte putine dintre acestea pot preveni regenerarea parului dupa tratament, fara a afecta negativ pielea din jur, asa cum face Symphony Comfort Ice.

Acest echipament foloseste tehnologia laser cu diode de 808 nm, care face energia sa penetreze in profunzimea epidermei, unde se afla foliculii firelor de par, pe care ii distruge cu o putere de 10 pulsatii pe secunda. In timpul tratamentului, Symphony Comfort Ice trimite lumina adanc in piele, unde melanina din firul de par o absoarbe. Caldura degajata in momentul in care lumina este absorbita distruge celulele responsabile de regenerarea firului de par. Lungimea, durata pulsatiei si puterea laserului sunt atent setate pentru a asigura ca pielea din jurul firelor de par nu este vatamata in timpul tratamentului.

Sistemul eficient de racire si puterea sporita a aparatului permit utilizarea lui continua in cabinetele unde exista un ritm de lucru alert si un program aglomerat, deoarece poate fi folosit o perioada indelungata, fara a se supraincalzi, pana la 50.000.000 de pulsuri.

Metoda de epilare LASER detine titlul de „standardul de aur al epilarii”. Numarul avantajelor acestei proceduri si durabilitatea rezultatului este incomparabil cu cele ale IPL-urilor..
Epilarea cu LASER Dioda 808nm este cea mai eficienta, delicata si rapida metoda adaptata tuturor tipurilor de piele si par!

Lungimea de unda 808 nm este cea mai eficienta pentru zona geografica in care fototipul de piele este preponderent II-III, firele de par saten (inchis, deschis) sau brunet, iar grosimea firului medie sau mare. Energia laserului patrunde la tinta, fiind absorbita de cromofor si reusind sa distruga foliculul de par. Setarile manuale sau automate ale SYMPHONY COMFORT ICE, Durata Pulsului, Densitatea Energetica si Timpul de Contractie Termica a dispozitivului asigura o distrugere termica adecvata a foliculului de par, fara a afecta zona tratata.

Avantaje echipamentului:
1. Echipamentul este prevazut cu functia de reglare a energiei pulsului si frecventei laserului, iar densitatea energiei pulsului laserului poate fi reglata intre un anumit interval (spotul luminos de 12*12 poate fi reglat in limitele 1~120 J/ cm2)2
2. Este versatil, intuitiv si usor de utilizat
3. Laserul cu Diode ocupa un loc de onoare in epilare, depasind atat laserul Alexandrit cat si pe cel Neodimium;
4. Echipamentul foloseste dioda cu chipset (nu foloseste bar)
5. Modul de functionare permite o selectie automata pentru densitatea si frecventa energiei
6. In partea inferioara a carcasei principale sunt instalate patru roti, iar sistemul poate fi deplasat numai prin eliberarea franelor rotilor.
7. Pe langa intrerupatorul de alimentare cu buton, pedala, siguranta si cablul de impamantare, utilajul este prevazut cu un intrerupator de oprire de urgenta pentru a asigura siguranta;
8. Intregul aparat este controlat printr-un microcalculator si ecranul de afisare este un ecran cu cristale lichide - campul de vizualizare este clar si fiabilitatea este ridicata;
9. Avand un design modular si o structura compacta, echipamentul este usor de instalat si usor de intretinut;
10. Prin aplicarea controlului inteligent, a modului de operare prin atingere si a interfetei de vizualizare, devine usor de inteles si de instalat pentru utilizator.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura