Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Combina cosmetica Ultra 5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Cod produs
ultra5
Out Of stock
Descriere
Combina cu 5 functii oferita de L’Ortec Medical asigura un tratament complet al fetei, de la deschiderea porilor, pana la drenajul limfatic.

Spray-ul faciliteaza distribuirea uniforma a solutiei tonice, pentru curatarea fetei, preliminar tratamentelor faciale.

Capatul cu ultrasunete stimuleaza drenajul limfatic si regenerarea pielii, care va capata apoi o infatisare mai sanatoasa ca niciodata. Deoarece patrund pana in profunzimea pielii, undele ultrasonice reusesc sa activeze reflexul natural de vindecare al pielii, lasand-o luminoasa si tanara.

Capatul pentru tratament cu curent galvanic ofera o multitudine de beneficii cu rezultate vizibile rapid. Cu ajutorul curentului galvanic, acest capat de tratament patrunde adanc in epiderma, oxigenand pielea si stimuland circulatia sangelui. De asemenea, impulsurile de curent realizeaza o detoxifiere a pielii; ionii incarcati negativ atrag si blocheaza toxinele, urmand ca o serie de ioni incarcati pozitiv sa le inlature din piele. In acelasi timp, curentul galvanic actioneaza si asupra ridurilor fine si acneei, lasand tenul curat si stralucitor.

Vacuumul accelereaza drenajul limfatic, ducand la indepartarea impuritatilor din piele si de la suprafata ei, si finalizarea cu succes a tratamentelor anterioare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura