Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem saturat detoxifiere High End Hydrafacial

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Cod produs
highend
Out Of stock
Descriere
Primul sistem saturat de detoxifiere a apei pe baza de hidrogen pentru eliminarea ROS (specii reactive de oxigen). Tehnologia de producere a hidrogenului titanic produce o concentratie ridicata de apa ionica bogata in hidrogen, poate patrunde in piele pentru a curata mediul inconjurator in jurul celulelor pielii si a radicalilor liberi, repara pielea de la nivelul celular de baza, imbunatateste pielea intr-o stare de sanatate. Aceasta tehnologie poate elimina imbatranirea pielii cauzata de radicalii liberi, elimina acneea, pigmentul, ridurile etc, pielea alba, repararea leziunilor, imbunatatirea imunitatii pielii si intarzierea procesului de imbatranire a pielii.

Se refera la deteriorarea imbatranirii functiei pielii, la reducerea capacitatii de protectie a pielii si a reglarii.

Pielea nu se poate adapta schimbarilor in mediile interne si externe, se va schimba in aspectul si starea generala,cum ar fi culoarea, culoarea, forma, textura etc.

Pielea devine subtire, neelastica, lipsita, dura si uscata, culoarea pielii va fi inegala, iar imunitatea va scadea. Cea mai mare parte a organelor umane - Pielea, cand radicalii liberi ataca membranele celulare, acizii nucleici si proteinele provoaca leziuni oxidante, ele apar mai intai pe piele si celulele isi pierd functia normala si accelereaza imbatranirea pielii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura