Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat microdermabraziune Deep Skin 2000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Cod produs
deepskin2000
Out Of stock
Descriere
Aparatul de microdermabraziune cu pulbere Deep Skin 2000 de la L’Ortec Medical este cel mai performant echipament de acest tip cu rezultate extraordinare in tratamentul acneei si tenurilor mature.

Indepartareaza straturile superioare de celule moarte si impuritati, indepartarea punctelor negre, curatarea si inchiderea porilor dilatati, curatarea, regenerarea si intinerirea tenului, eliminarea semnelor, cicatricelor, urmelor lasate de acnee si petelor, refacerea tenului afectat de soare, atenuarea ridurilor, corectarea hiperpigmentarilor.

Microdermabraziunea cu pulbere este o metoda de curatare non-invaziva a epidermei si consta intr-o exfoliere blanda si eficienta ce indeparteaza stratul de celule moarte si impuritati de pe suprafata pielii si incurajeaza reactivarea procesul biologic de reinnoire celulara, asigurand pregatirea optima a tenului pentru absorbtia efectiva a agentilor activi naturali.

Microdermabraziunea a fost recunoscut de catre medicii dermatologi si esteticieni ca fiind cel mai eficient tratament dermato-cosmetic de curatare si intretinere a sanatatii pielii.

1. microdermabraziune cu pulbere
2. microderabraziune cu diamant cu 9 tipuri de abraziuni pentru fata si corp
3. vacuum
Trimite mesaj
Din Gura in Gura