Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Echipament indepartare tatuaj D-Light Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Cod produs
dlight
Out Of stock
Descriere
Echipamentul D-Light Plus de la L’Ortec Medical, cu tehnologie Nd:YAG Q-Switch ofera o serie de utilizari:

1. Estomparea sau indepartarea tatuajelor de diferite culori
2. Indepartarea tatuajelor cosmetice (sprancene, buze)
3. Indepartarea petelor pigmentare cauzate de varsta
4. Tratamentul hiperpigmentatiilor cauzate de soare

Sursa este un YAG - Yttrium Aluminum Garnet imbogatit cu ocantitate mica de neodymium (Nd), in timp ce tehnologia Q-Switch (Quality Switch) asigura pulsuri de energie foarte scurte (nanosecunde).

Principiul de functionare a laserelor Nd:Yag este fototermoliza selectiva. Acesta consta dintr-un puls de lumina cu o lungime de unda preselectata, specifica, transmisa catre structura tinta pentru a elimina diferiti pigmenti. Ca urmare a fototermolizei selective energia optica este absorbita de catre cerneala de tatuaj sau melanina in cazul leziunilor pigmentate si nu afecteaza tesuturile inconjuratoare care raman intacte.

Datorita celor doua lungimi de unda 532 nm respectiv 1064 nm, laserul nd:Yag poate indeparta, pe langa clasicele tatuaje de culoare inchisa si tatuaje colorate. Prin aplicarea luminii laser, energia penetreaza pielea si interactioneaza cu celulele care contin pigmentii. Acestea se incalzesc pana la dezmembrare, fiind eliminate ulterior pe cale naturala prin transpiratie sau prin circuitul limfatic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura