Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat cu radiofrecventa Deep Slim 6000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Cod produs
deepslim6000
Out Of stock
Descriere
Deep Slim 6000 face parte din ultima generatie de aparate profesionale cu Radiofrecventa (RF). Echipamentul detine 2 manipule, ce pot fi folosite cu success atat pentru tratamentele de remodelare corporala, cat si pentru tratamente faciale. Fiecare manipul vine insotit de mai multe capete de tratament interschimbabile, in functie de zona de lucru aleasa.

Radiofrecventa determina refacerea tesutului la forma sa initiala prin stimularea productiei de colagen si elastina.
Ele sunt proteine naturale ale corpului ce sunt responsabile pentru aspectul tanar, luminos al pielii.
Capetele de tratament destinate zonei fetei va ajuta sa oferiti tratamente de lifting/antirid pentru ten, ridurile de pe gat sau decolteu, gusa sau maini, redand luminozitatea si prospetimea pielii.

In ceea ce priveste capetele de tratament destinate remodelarii corporale, Radiofrecventa determina deshidratarea adipocitului, ceea ce se traduce prin slabire in centimetri, localizata, deci cu efect asupra zonei pe care se efectueaza tratamentul.

Deep Slim 6000 trateaza cu succes pielea lasata, flasca (de exemplu, abdomenul femeilor ce au trecut printr-o nastere) si diminueaza considerabil aspectul vergeturilor, cele mai bune rezultate obtinandu-se pe vergeturile rosii, vascularizate.

Tratamentul poate fi usor adaptat fiecarui client prin intermediul soft-ului avansat, care permite setarea procedurii optime in doar cateva secunde, imbunatatind astfel succesul tratamentului.

- Radiofrecventa Bipolara
- Radiofrecventa Tripolara
1. Tratamente corporale
2. Tratamente faciale
3. Ecran tactil color de 8.4 inch
4. Constructie solida si materiale de calitate
Trimite mesaj
Din Gura in Gura