Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat remodelare Cellu Derm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Cod produs
celluderm
Out Of stock
Descriere
Cu o eficienta dovedita in combaterea aspectului neplacut al pielii provenit din cauze variate, tratamentul cu vacuum este incorporat acum in aparatul Cellu Derm de la L’Ortec Medical. Acest tip de terapie merge dincolo de arderea si dislocarea grasimilor, avand rezultate vizibile in reducerea centimetrilor, amelioriarea vergeturilor si combaterea celulitei.

Stimuland circulatia sangelui si a limfei, Cellu Derm creste elasticitatea tesutului conjunctiv, iar rolele mecanizate accelereaza aparitia efectelor tratamentelor anti-imbatranire, ale celor anti-acneice si impotriva tenului gras, dar ajuta si la tratarea vergeturilor si cicatricelor.

Capetele de tratament variate ofera solutii la probleme de natura diferita. Astfel, CELLU DERM poate fi folosit in tratamente de marirea si liftingul sanilor, cu ajutorul cupelor cu suctiune care vin in trei marimi, pentru a se potrivi oricarei dimensiuni de cupa.

Cele patru ventuze cu camera dubla ajuta in combaterea celulitei si remodelarea corporala, prin aspirarea adipozitatilor catre suprafata pielii, unde mai apoi se poate actiona cu unul dintre cele doua capete de vacuumare cu role pentru masaj transdermic. Efectul de vacuumare mentine tesutul gras cat mai aproape de suprafata, in timp ce masajul sparge depozitele de grasime. In final, capetele dedicate de drenaj limfatic stimuleaza metabolizarea grasimilor si inlaturarea lor pe cale naturala. Diversele dimensiuni ale capetelor de tratament permit folosirea lor atat pe fata, cat si pe corp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura