Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat remodelare Endermo Expert Pro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Cod produs
endermo
Out Of stock
Descriere
Endermo Expert foloseste un sistem RF bipolar care patrunde la 4-15 mm in piele si creeaza frictiune intre moleculele de apa, actionand asupra trigliceridelor, declansand productia de colagen. Este un echipament care are la baza cavitatia focalizata cu scopul de reducere a celulitei, conturare a corpului si lifting al pielii in diverse zone.

Endermo Expert poate fi folosit pentru o gama larga de proceduri:

1. Remodelare corporala
2. Reducerea circumferintei corporale
3. Reducerea celulitei
4. Intinderea pielii
5. Indepartarea ridurilor
6. Netezirea pielii
7. Masaj
8. Tratament pentru zona pleoapelor

Avantaje:

1. Un avantaj important al echipamentului este prezenta unui filtru detasabil care poate fi spalat si instalat independent, ceea ce faciliteaza foarte mult lucrul cu dispozitivul si face posibila lucrul cu un numar mare de clienti fara a pierde timpul in manipulari inutile.
2. 4 capete de tratament usor de conectat, cu 6 terminatii, conectate la 4 porturi.
3. Capete de tratament pentru fata imbunatatire pentru plus de eficienta.
4. Capat de tratament pentru lipoliza, cu vacuum si cavitatie incorporate si filtre de gel incluse
5. Interfata user-friendly, intuitiva.

Dispozitivul isi indeplineste perfect functiile datorita celor 4 tipuri de capete de tratament, care au propriile caracteristici si sunt destinate diferitor zone, si anume

Capatul de tratament nr. 1 - asigura tratamentul bilateral al zonei cu ultrasunete datorita vacuum-ului - tehnologie „cavitatie focalizata”.
Capatul de tratament nr. 2 - proiectat pentru masajul cu role cu vacuum, cu functii suplimentare de lumina infrarosu si expunerea la unde radio bipolare, este utilizat pentru zone mari ale corpului.
Capatul de tratament nr. 3 - combina vidul, expunerea la undele radio si lumina infrarosie, are 3 accesorii detasabile pentru rezolvarea tuturor tipurilor de zone de pe corp.
Capatul de tratament nr. 4 - conceput pentru fata, combina vidul, lumina infrarosie si expunerea la unde radio, are 3 accesorii detasabile.

Dispozitivul de masaj cu role cu vid si cavitatie focalizata-V8C2- este certificat pe teritoriul Romaniei si a trecut testele tehnice si medicale necesare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura