Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dispozitiv remodelare Cryocell

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Cod produs
cryocell
Out Of stock
Descriere
Cryocell este un dispozitiv menit sa elimine eficient si sigur celulele de grasime localizate, prin intermediul aspiratiei si racirii, utilizand tehnica naturala a criolipolizei. Criolipoliza se refera la distrugerea adipocitelor cu ajutorul frigului.

Optimizeaza-ti programele si diversifica gama de tratamente oferite clientilor prin introducerea unui tratament de slabire cu rezultate vizibile si garantate!
Echipamentul de criolipoliza iti ofera avantajul de a raspunde la cererea de tratament de slabire chiar si intr-un salon de infrumusetare.

In urma experimentelor si studiilor stiintifice, cercetatorii de la Universitatea Harvard au demonstrat ca celulele adipoase, numite si adipocite, sunt mai sensibile la frig decat alte celule. Criolipoliza (sau lipocrioliza) inseamna de fapt: distrugerea grasimilor cu ajutorul frigului.

Aceasta tehnica este un proces fiziologic, natural, care permite reducerea locala a stratului hipodermei si, prin urmare, a stratului de grasime.

Criolipoliza a fost recunoscuta drept cel mai eficient tratament natural de slabire de pe piata! Inca de la prima sedinta, clientii pot observa o topire vizibila a grasimii in zonele tratate.    Grasimea expusa la frig intens pe o perioada mai indelungata de timp, se cristalizeaza si intra intr-un proces de moarte naturala programata. Saptamanile care urmeaza dupa sesiunea de criolipoliza reprezinta faza de eliminare a deseurilor, datorata distrugerii depozitelor de grasime. Acest lucru se realizeaza pentru ca adipocitele tratate se vor evacua treptat datorita fagocitozei celulelor macrofage (celulele „de curatare”) prin sistemul limfatic.

CryOcell este un dispozitiv menit sa elimine eficient si sigur celulele de grasime localizate, prin intermediul aspiratiei si racirii, utilizand tehnica naturala a criolipolizei. Criolipoliza se refera la distrugerea adipocitelor cu ajutorul frigului.

Avantajele tratamentului de slabire prin inghetarea grasimii:
1. Reconturare corpului in doar 2 sedinte;
2. Rezultate de 4-7 cm pierduti dupa o singura sedinta;
3. Reducerea tesutului adipos cu pana la 90%;
4. Slabire rapida (localizata), exact acolo unde iti doresti;
5. Elimina celulita si netezeste pielea;
6. Tratament personalizat pentru fiecare zona prin aplicatori specifici ariei de tratat: brate, abdomen inferior si superior, coapse, solduri, genunchi, flancuri, linia sutienului;
7. Aplicatori prevazuti cu suprafata totala de inghetare a tesutului adipos;

CryOcell este Solutia de slabire la care viseaza toti clientii:
1. Cryocell este un dispozitiv estetic de criolipoliza, ergonomic, usor de utilizat si compact
2. Tratament 100% sigur si non-invaziv, fara timp de recuperare, fara anestezie si fara sa afecteze organele interne. Criolipoliza poate fi practicata fara risc in saloanele de infrumusetare si in practicile de fizioterapie.
3. Rezultate vizibile de slabire dupa prima sedinta, fara medicamente si interventii chirurgicale
4. Inlocuieste liposuctia chirurgicala cu o tehnologie medicala de inghetare a grasimii;
5. Un tratament care face posibila stabilirea precisa a zonelor care trebuie tratate
6. O tehnica nedureroasa, care nu necesita anestezie sau interventii chirurgicale,

Rezultate vizibile si durabile de slabire
Cu Cryocell, durata unei sesiuni de criolipoliza variaza intre 45 de minute si 1 ora. Numarul de sesiuni de criolipoliza necesar pentru a obtine un rezultat semnificativ poate varia in functie de grosimea pliului pielii si zona tratata, de la una la trei sesiuni.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura