Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lipolaser Ewave

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Cod produs
ewave
Out Of stock
Descriere
Lipolaser Ewave este o noua tehnologie foarte sigura si nedureroasa de remodelare corporala, mai exact slabire.

Acest lucru se realizeaza cu ajutorul unui laser, care    emite nivele scazute de energie si creaza un semnal chimic la care celulele de grasime raspund prin deschiderea porilor membranei celulare, descompunerea trigliceridelor in glicerol, apa si acizi grasi liberi urmata de eliminarea unei parti a acestora prin canalele( porii) membranei celulare.

Acest proces se intampla in mod natural in organismul uman in momentul in care acesta are nevoie de energie.
Asadar, acesta nu este un proces nefiresc al organismului, ci o modalitate de stocare a energiei.
De metionat este faptul ca procedura in sine nu lezeaza in niciun fel    capilarele sagvine sau alte tesuturi din jurul adipocitului.

Laserul EWAVE - light amplification by stimulated emission of radiation (amplificare a luminii prin stimularea emisiunii radiatiei) - este un dispozitiv optic care genereaza un fascicul coerent de radiatie electromagnetica (lumina), cu o densitate de energie foarte mare.

Spre deosebire de chirurgia cu laser, care foloseste instalatii laser de mare putere, in laseroterapie se foloseste radiatia laser a carei putere se masoara in miliwati. Principiul este foarte simplu: la doze optime de actiune cu radiatie laser se realizeaza o pompare energetica catre organism.

Lumina sub forma de fotoni (in numar de 208) este absorbita de tesut. Energia razei laser absorbita in zona tratata duce, printre altele, la cresterea metabolismlui celular. Efectul de penetrare a tesuturilor depinde de lungimea de unda a razei laser, si anume cu cat aceasta are o valoare mai mare, cu atat procedura va fi mai eficienta.

Rezultatele sunt vizibile atat in masuratorile de circumferinta, cat si in gradul de conturare a corpului in zona tratata, dar mai ales in coeficientul de masa grasa corporala, care se diminueaza semnificativ. Tratamentul este total nedureros, nu se simte decat o usoara incalzire locala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura