Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat remodelare corporala XS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Cod produs
xs
Out Of stock
Descriere
Aparatul XS oferit de L’Ortec Medical le are cu siguranta pe toate. Un mix de tehnologii si tehnici, XS este dotat cu:

1. Radiofrecventa 3D asistat Vacuum

2. Cavitatie

Astfel, XS reuseste sa ofere rezultate vizibile in doar cateva sedinte, in tratamentele pentru indepartarea ridurilor, combaterea celulitei, rejuvenarea pielii sau chiar pentru detoxifierea periodica a epidermei.

Combinatia de tehnologii folosite de aparatul XS ajuta la drenajul cat mai eficient al sistemului limfatic in cadrul tratamentelor de slabit, ducand la obtinerea rezultatelor dorite si mentinerea pe termen lung a siluetei ideale.

Capetele de tratament lucreaza impreuna pentru crearea unei zone in care se actioneaza intens asupra stratului adipos, deshidratand celulele grase si facandu-le mai usor de indepartat.

Sonda cu cavitatie aplica presiune asupra zonei tratate, pentru a distruge grasimile si a ajuta radiofrecventa cu vacuum sa actioneze.

In timp ce sistemul de vacuum aduce adipozitatile spre suprafata epidermei, capetele cu RF creeaza un camp de contact asupra caruia actioneaza incalzind zona si facand grasimile mai usor de indepartat de catre sistemul natural de drenaj al corpului.

De asemenea, aparatul XS va pune la dispozitie si un capat special de tratament Vacuum si RF Facial, pentru a trata cu usurinta imperfectiunile pielii de la nivelul fetei, netezind, corectand si iluminand tenul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura