Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat Mono CET + RET

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Cod produs
monocet
Out Of stock
Descriere
Aparatul Mono CET + RET de la L’Ortec Medical combina tehnologiile CET,  RET si RF, pentru obtinerea de rezultate optime in remodelarea corporala si tratamente faciale.

Tehnologia CET (Capacitive Electrical Transfer), recomandat a fi folosita in special in zona genunchilor si a bratelor, consta in includerea zonei tratate intr-un circuit inchis de radiofrecventa, folosind un capat de tratament si un electrod extern ce poate fi mutat pe orice suprafata.

Astfel, temperatura in tesutul cuprins intre electrod si capatul de tratament creste, topind grasimile pe care, mai apoi, corpul le elimina.

Pe de alta parte, tehnologia RET este diferita prin faptul ca aplicatorul folosit nu este izolat, curentul fiind transmis direct in corpul pacientului, producand o caldura mai mare, care ajunge in profunzime, pana la 12 cm, pentru tratarea stadiilor avansate de celulita de pe abdomen, coapse si fese.

Deoarece nu necesita perioada de recuperare, tratamentele cu MONO CET + RET pot fi facute chiar si in pauzele de masa, permitandu-va reluarea activitatilor obisnuite.

Acestea ofera solutii pentru:

1. pielea lasata
2. remodelare corporala
3. celulita
4. ten imbatranit
Trimite mesaj
Din Gura in Gura