Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Echipament remodelare EMS20 Profiline

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Cod produs
ems20
Out Of stock
Descriere
Puternic, dar si mobil, sigur, dar si eficient. EMS20 Profiline este optiunea perfecta pentru a oferi tratamente de electrostimulare fara efecte secundare si cu efecte vizibile aproape imediat: piele mai ferma, musculatura tonifiata, cele mai bune rezultate in tratamentul anticelulitic si remodelare corporala.

Rezultatele procedurilor de electrostimulare constau in recastigarea fermitatii muschilor si eliminarea treptata a celulelor grase.

Pe langa tonifierea musculaturii si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, deci o slabire localizata, aparatul EMS20 PROFILINE reuseste, prin cei 20 de electrozi ai sai, sa    imbunatateasca metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei vizate (abdomen, talie, brate, picioare, solduri), ceea ce il recomanda drept un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

Tratamentul prin electrostimulare livrat de echipamentul EMS20 PROFILINE inlatura adipocitul nedorit, imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, da fermitate muschilor, ajuta in tratamentul artritei, al reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sangvin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului.

Desi actioneaza eficient si de unul singur in tonifierea musculaturii, cele mai specaculoase rezultate se obtin atunci cand este folosit in combinatie cu o serie de exercitii fizice.

Musculatura este dublu solicitata, arzand pana la 500 de calorii in 20 de minute, apoi pana la 2000 de calorii in urmatoarele 24-48 de ore.

Eficienta dovedita a aparatului EMS20 PROFILINE a indemnat chiar si vedete internationale sa apeleze la el.

Sportivii de performanta il folosesc atunci cand sunt raniti si nu se pot antrena sau dupa ce isi incheie cariera, dar vor sa-si pastreze conditia fizica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura