Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat fibroblast Purebeau Fibroblast Elite

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
Purebeau
Cod produs
fibroblastelite
Out Of stock
Descriere
Plasma Pen Purebeau este conceput la nivelul asteptarilor profesionistilor in domeniu, este ergonomic pentru a putea fi tinut cat mai lejer in timpul sedintelor, conceput din materiale de cea mai inalta calitate si de o eleganta specifica produselor Purebeau.

Tehnologia cu plasma este la limita dintre cosmetica si chirurgie estetica, totusi tehnicianul are nevoie de un curs specializat pe aceasta noua metoda revolutionara.

Rezultatele acestui tratament se vad instant, ridurile se netezesc, pleoapele se intaresc reducand in acest fel pungile de sub ochi.

Aparatul fibroblast produce un flash superficial de plasma care provoaca o micro arsura si obliga pielea sa se stranga in jurul locului tratat.
Tehnicianul va face aceste micro arsuri plasmatice in locurile strategice pentru a avea rezultatele dorite in asa fel ca pielea in exces din jurul ochiului sa fie eliminata sau va lucra direct pe zonele ridate pentru a netezi zona.
Tratamentul este recomandat pentru toti adultii cu piele in exces in jurul ochilor, inesteticele pungi de sub ochi si riduri indifferent daca este vorba de cauze ereditare sau imbatranirea pielii.
In mod obisnuit o singura sedinta este de ajuns, se recomanda a doua sedinta doar in cazul unor pleope foarte grele sau in cazul unor mici retusuri. S-au intamplat cazuri in care au fost cerute pana la 3 sedinte dar in cele mai frecvente cazuri se vad rezultate definitive dupa o singura sedinta. Timpuyl necesar dintre sedinte trebuie sa fie de minim 8 saptamani.

Dupa sedinta o sa apara mici puncte maronii acoprite de crusta in zona tratament care se vor vindeca intre cinci si sapte zile. Pentru a masca punctele lasate de tratament Purebeau a conceput Fibroblast Powder, o pudra minerala care functioneaza ca un fond de ten si ajuta la inchiderea scuamelor mai rapid si le camufleaza perfect. Fibroblast Powder este singurul produs cosmetic recomandat in perioada de 5-7 zile pana la vindecarea totala.

Pleoapele se vor simti mult mai usoare, piela va fi intinsa si catifelata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura