Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat dermopigmentare Purebeau Circle Pro III

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
Purebeau
Cod produs
circlepro
Out Of stock
Descriere
Purebeau Circle Pro III - masina de noua generatie de inalta clasa, fabricata din aliaj de aluminiu. Design in forma ovala, fabricat cu cele mai avansate tehnologii.

Precizia in control pe care o ofera aparatul Circle Pro III face din folosirea acestuia o adevarata placere. Carcasa din aluminiu face aparatul usor de curatat, oferindu-i in acelasi timp eleganta. Nivelul de viteza se controleaza digital. Aparatul nu are fluctuatii de viteza, astfel ca se asigura inalta precizie, pentru pigmentari reusite.

Functiile sunt simple de inteles si aplicat. Poate fi folosit si cu un ac plat. Circle Pro III va fi cu siguranta un aspect care va atrage privirea in orice salon!

Setari de viteza manuala diferite pot fi setate la 90-250 de lovituri in secunda
Transmiterea acului 3,0mm
Panou tactil (control), afisaj digital.
Designul confortabil al manerului permite dozarea optima a inning-urilor pigmentare
Toate combinatiile de ac sunt usor de atasat, fie ca este vorba de tipul 3-9 roun sau de tipul 3-13 combinatie de ac plat
Sistemul integrat de protectie impotriva intoarcerii de culoare pentru o igiena completa (respecta cerintele de sanatate la nivel mondial), poate fi sterilizat in sterilizator cu aer cald.
Unitate de inalta precizie pentru o precizie absoluta in timpul pigmentarii (fara fluctuatii de viteza sau rulare nesigura)
Colours- Circle Pro III este conceput in mod ideal pentru micro-pigmentii Purebeau LF-HICON
Trimite mesaj
Din Gura in Gura