Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat dermopigmentare Margo II

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Cod produs
margo2
Out Of stock
Descriere
Aparatul Margo II este o solutie extrem de avantajoasa pentru orice tehnician care doreste sa ofere servicii de micropigmentare, fara a se aglomera cu aparate voluminoase.

Ergonomic si usor, Margo II ofera mobilitate specialistului, asigurand in acelasi timp stabilitatea necesara in timpul unei sedinte de micropigmentare, pentru obtinerea efectului dorit. Designul inovator al acului permite dispersarea uniforma a culorii, garantand rezultate optime la finalul procesului. Spre deosebire de acele traditionale, acele de unica folosinta folosite de aparatul MARGO II au mici goluri de acumulare a pigmentului, acesta fiind apoi introdus omogen in piele, fixand mai bine culoarea.

De asemenea, modul in care a fost gandit instrumentul de lucru, fara piese suplimentare care sa il ingreuneze si sa faca zgomot, asigura un mediu de lucru silentios pentru dumneavoastra, si confortabil pentru client.

- Viteza de operare a acului: de la 50 la 150 punctionari pe secunda
- Capat de lucru ergonomic si usor (57 gr.), silentios, fara piese suplimentare de plastic care sa faca zgomotc. Disipare rapida a caldurii in timpul procedurilor lungi
- Sistemul patentat cu ac de unica folosinta cu cartus elimina riscul de contaminare.
- Asamblare rapida, cu sistemul Click-In
- Ajustare facila a lungimii acului
Trimite mesaj
Din Gura in Gura