Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat dermopigmentare Purebeau Mobile 01

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
Purebeau
Cod produs
mobile01
Out Of stock
Descriere
Aparatul digital Pureabeau Mobile 01 garanteaza un nivel de viteza precis, fara fluctuatii, insa ajustabil, silentiozitate si acuratete maxima. Tehnologia folosita ofera posibilitatea unei proceduri de lucru silentioase, precise si eficiente, care va necesita minimum de retus.

Pigmentare fara restrictii

In acest an, Purebeau stabileste noi standarde in ceea ce priveste tehnologia. Cu noul    telefon mobil Purebeau 01, nu este posibila realizarea pigmentarii cu mobilitate completa, ci poate fi realizata si mai convenabil. Programele pentru toate domeniile de aplicare permanenta de machiaj pot fi activate prin intermediul unui ecran tactil, adica vitezele acului sunt perfect reglate la sarcina respectiva. Mai mult, noul dispozitiv include un laser care calmeaza pielea si ajuta procesul de vindecare.

Prezentare generala
Peste 10 programe fiecare cu setari de viteza ajustate la aria de aplicare, de la 150 la 250 de lovituri pe secunda. Poate fi, de asemenea, ajustat manual, in pasi precise, in 5 timpi mici.

Programe
(domenii de aplicare) apelate prin intermediul ecranului tactil:
sprancene
linia pleoapelor
buze
pigmentare medicala
tatuaje
Stil liber.
lasere

Linie si umbrire
Pentru toate tratamentele, puteti alege intre desenarea liniei si umbrire printr-un submeniu usor de utilizat. Vitezele si loviturile acului sunt ajustate la un efect optim.

Functionarea consecventa
PUREBEAU mobile 01 garanteaza setari de viteza absolut fara fluctuatie, rulare constanta nerestrictionata si, prin urmare, precizie maxima. Tehnologia sofisticata ofera tratamente linistite, precise si eficiente, cu foarte putine necesitati de corectii.

Igiena
Echipat cu sistemul de protectie pentru returnarea culorilor PUREBEAU, lucrarile sigure devin desigur. Daca este folosit corect si cu o intretinere regulata, este imposibil sa intre in interiorul murdariei.

Tehnologia acului
Mai multa putere printr-o transmisie crescuta a acului de 3,5 mm. Toate combinatiile de ac sunt usor de montat, fie ca sunt 1-9 combinatii rotunde, 3 contur sau 3-7 cu ac plat. Mai multa putere prin transmiterea unui ac crescut de 3,5 mm. Toate combinatiile de ac sunt usor de montat, fie ca sunt 1-9, rotunde, 3 contur sau 3-7 combinatii cu ac plat.

Capat de tratament optim de flexibilitate din cordonul ombilical si optimizarea performantei printr-o tranzitie mufa de la capatul de tratament HiPower. Greuurile usoare asigura-te ca stiloul de pigmentare este intotdeauna perfect sub controlul tau.

Domenii de aplicare

1. Micro-pigmentare
2. Machiaj permanent
3. Pigmentare medicala
4. PMU si indepartarea tatuajului/tatuaje
5. Lasere pentru ingrijire ulterioara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura