Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat cosmetic Purebeau Turbo TRS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
Purebeau
Cod produs
turbotrs
Out Of stock
Descriere
Lucrul cu aparatul Purebeau Turbo TRS este o adevarata placere, avand in vedere combinatia de tehnologie, executie si design, care poate satisface chiar si cele mai ridicate asteptari.

Fiti inspirati de cele mai inalte standarde de calitate in ceea ce priveste tehnologia si materialele utilizate, precum si de designul spectaculos.

Controlul de precizie este adapostit intr-un corp purist si complet din aluminiu, care sta indraznet in centrul atentiei. Designul este fascinant cu noua sa forma clara si functionalitate - nu lipseste un singur atribut de prisos si nici o singura functie lipsa.

Acest lucru face ca lucrul cu TRS sa fie o placere absoluta, deoarece aceasta combinatie de tehnologie, manopera si design.

Indeplineste chiar si cele mai mari asteptari.
Lucrul cu aparatul TRS este o adevarata placere, avand in vedere combinatia de tehnologie, executie si design, care poate satisface chiar si cele mai ridicate asteptari.

Date importante ale sistemului pentru Purebeau TRS - o scurta descriere
Setarile de viteza controlate digital pot fi selectate pentru a se potrivi perfect fiecarei zone de aplicare: de la 90 la 250 de lovituri pe secunda.
Unitate de inalta precizie pentru o precizie absoluta in timpul pigmentarii (fara fluctuatii de viteza sau rulare nesigura).
Un sistem integrat de protectie pentru returnarea culorilor pentru igiena completa (respecta cerintele de sanatate la nivel mondial), poate fi sterilizat intr-un sterilizator cu aer cald.
Tipuri de ace: sudate cu laser, ace T in forma completa si ace plate din otel inoxidabil, fara abraziune sau alti factori care provoaca reactii alergologice.
Foarte flexibil si fin.
Duze de ac corespunzatoare. Ac completat (marimi) T: 1, 2, 3, 3 - contur, 5, 7, 9; ac acut (dimensiuni): 3, 5, 7, 13
Intretinere / igiena: sistemul de igiena sofisticat (protectie de retur integrata) a piesei de mana. TRS necesita doar curatare normala cu dezinfectant pentru echipamente.

Toate ustensilele utilizatorului, cum ar fi ace, duze de ac si pigmenti au fost sterilizate medical. Toate materialele utilizate in timpul tratamentului, cum ar fi acul, duza de ac, pigmentul in borcanul de amestecare, sunt „utilizate numai o singura data” si trebuie eliminate dupa aceea. (Ace si duze de ac trebuie aruncate intotdeauna intr-un ac sigur sau intr-o cutie de eliminare a canulei.)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura