Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termocuverta I.R. cu 3 zone

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Cod produs
termocuverta
Out Of stock
Descriere
Tratamentele pentru slabit nu au fost nicicand mai placute! Acum, L’Ortec Medical va pune la dispozitie o metoda usoara de a oferi tratamente pentru pierderea in greutate, prin intermediul acestei termocuverte I.R. cu 3 zone.

Avantajul segmentarii termocuvertei in trei zone este acela ca temperatura poate fi ajustata diferentiat, in functie de nivelul la care trebuie actionat asupra fiecarei zone.

Ajungand pana la 70 grade C, termocuverta are o textura rezistenta la apa, care previne degradarea ei, dar beneficiaza si de un sistem de siguranta, pentru a evita supraincalzirea.

Desi are un aspect simplu, termocuverta beneficiaza de tehnologia I.R., care ii confera adaptabilitate si posibilitatea de a fi intrebuintata intr-o serie de maniere diferite, toate - insa - cu acelasi scop: remodelarea corporala.

Caldura generata de undele infrarosii detoxifiaza organismul, reduce retentia hidrica si stratul adipos, dar contribuie si la imbunatatirea aspectului pielii, prin faptul ca elimina aspectul de coaja de portocala, amelioreaza vergeturile si ajuta la pierderea in centimetri si in greutate, redand, in final, elasticitatea pielii.

1. 3 zone de incalzire
2. Inchidere ermetica
3. Temperatura ajustabila, max. 75 grade Celsius
4. Durata de tratament ajustabila, max. 60 minute
5. Dispozitiv de siguranta pentru a evita supraincalzirea
6. Semnal sonor

***PATUL NU ESTE INCLUS!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura