Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tunel I.R.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Cod produs
tunelir
Out Of stock
Descriere
Tehnologia I.R. folosita de tunelul pe care L’Ortec Medical vi-l pune la dispozitie are o suma de avantaje, toate obtinute cu minimum de efort, printre acestea numarandu-se:

1. Detoxifierea

Eliminarea toxinelor din corp se face in mod natural prin transpiratie, ceea ce face ca aceasta din urma sa fie un pas vital in detoxifieri.

2. Relaxarea
Infrarosiile care stau la baza tehnologiei folosite de tunelul I.R. ajuta la echilibrarea nivelului de cortizol din corp, relaxand muschii si eliminand tensiunea acumulata.

3. Ameliorarea durerii
Persoanele care sufera de dureri musculare sau articulare sunt unii dintre principalii beneficiari ai tehnologiei I.R., deoarece aceasta imbunatateste circulatia, relaxand muschii si calmand durerea.

4. Pierderea in greutate
Caldura generata de tunelul cu infrarosii va duce la cresterea temperaturii interioare a corpului si la accelerarea ritmului cardiac, facand corpul sa munceasca mai mult pentru a-si scadea temperatura si a tine pasul cu bataile inimii, arzand astfel mai multe calorii si ducand la pierderea kilogramelor in plus.

5. Imbunatatirea aspectului pielii
Odata cu eliminarea din corp a toxinelor, acestea sunt inlaturate si din pori, ceea ce duce la eliberarea pielii de impuritati, ea capatand un aspect sanatos si luminos.

6. Imbunatatirea circulatiei
Pe masura ce caldura emanata de tunelul cu infrarosii creste, circulatia din corp va creste si ea. Sesiunile sustinute de terapie cu I.R. stimuleaza circulatia sangelui, imbunatatind recuperarea musculara si reducand durerea si inflamarea musculara dupa exercitiile fizice intense.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura